Szájmaszk KN-95, FFP2 1/5

Szájmaszk KN-95, FFP2 1/5
  • Termék státusz: Raktáron
  • Kategória:
  • Kiszerelés: csomag
  • Darab / kiszerelés: 5
  • Cikkszám: 3056


Bruttó ár / kiszerelés: 1 205Ft
Bruttó darab ár: 241Ft
Elfogyott
Értékelje a terméket:
4,5/5 (48 vélemény)
kiegészítő információ


Termékismertető

Részecskeszűrő FFP2 szájmaszk (KN95), amely kiváló védőeszköz a COVID-19 vírussal szemben. Az FFP2 szájmaszk képes megszűrni a 0,3 mikrométeres vírus, baktérium, szmog vagy pollen részecskéinek 95%-át. A klasszikus egészségügyi szájmaszkokkal ellentétben, ez a nagyszerű minőséget és magas hatékonysági szintet képviselő maszk szorosan simul az archoz.

- ECM tanúsítvánnyal hitelesített termék
- Fehér színben rendelhető
- Általános méret

Az ilyen szűrésre alkalmas légzésvédő eszközöknek, mint amilyen az FFP2 szájmaszk, az a jellegzetessége, hogy a levegőt egy speciális szűrőn keresztül engedi be a szervezetbe, amely során visszafogja a szennyező anyagok, vírusok nagy részét. Az arcvédő szűrőeszköznek az a fő célja tehát, hogy minimalizálja az egészségre káros részecskék belélegzését, amivel nagy mértékben járul hozzá az egészség megőrzéséhez.
Természetesen a magas hatékonyság ellenére, nem lehet azt állítani, hogy képes 100%-os védelmet nyújtani, mivel a védőmaszk zárókerete mentén, illetve a szelepeknél vagy egyéb szerkezeti részeknél minimálisan betud jutni a környezetből származó levegő. Ennek ellenére még mindig az egyik leghatékonyabb szájmaszknak tartják számon a „Filtering Facepiece Particulare” névre hallgató, 2-es osztályú terméket.