Valóban hiánycikk az FFP2 szájmaszk? Nálunk megrendelheti!


A közkedvelt FFP2 szájmaszk viselete itthon még nem feltétele az utcán történő közlekedésnek vagy a boltokban zajló vásárlásnak, bár a hírek szerint ennek ellenére már hiánycikknek számít. Az NLC hírportál szerint mivel hatalmas az igény az FFP2 szájmaszkra, a webáruházak szorult helyzetben vannak a készlethiány miatt és a tömeges rendelés hatására van olyan webshop, amelynek weboldala összeomlott nem bírva a terhelést.

Annak ellenére, hogy természetesen mindebben van igazság, azt viszont örömmel jelenthetjük ki, hogy nálunk egészen biztosan nem ez a helyzet. Az FFP2 szájmaszk elérhető és csupán néhány kattintásra van szükség, hogy a megrendelés teljesüljön, akár nagyobb tételben is, hogy az egész család számára biztosítva legyen a hatékony védettség.

Bár a járvány teljes legyőzését a lakosság beoltása fogja majd jelenteni, addig az FFP2 szájmaszk szerepének a fontosságát nem lehet eléggé kihangsúlyozni. A koronavírus elleni védekezést érdemes komolyan venni és a gyenge minőségű arcmaszkok nem mindig képesek megfelelő védelmet nyújtani.

Az FFP2 szájmaszk valóban az egyik leghatékonyabb arcvédő eszköz jelenleg a piacon, mivel az aeroszol-szűrési eredményessége minimum 94% százalék, ami rendkívül magas sok más maszkhoz képest.
Tegyünk egészségünk megőrzésének érdekében és válasszuk az egyik leghatékonyabb arcvédő szűrőeszközt!