{ }

Állateledel nagyker Budapest

Vállalkozásunk erős állateledel nagyker résszel is rendelkezik, ahonnan kutyatápot és macskaeledelt is lehet vásárolni. Kínálatunkban megtalálhatók Friskies, Darling és Felix márkák termékei, többféle ízesítésben, akár kölyökkutyák számára is.
Tekintsd meg teljes kínálatunkat, és rendelj online, pompás árakon, Budapesten és környékén területén házhozszállítással!

Ha állateledelt forgalmazol, legyen szó kutyatápról, vagy macskaeledelről, webshopként is működő nagykereskedésünkből a rendelést néhány kattintással online leadhatod, mintha csak webáruházban vásárolnál. Állateledel nagykerünk viszonteladóknak, és magánszemélyeknek egyaránt házhozszállítást biztosít Budapesten, de a rendelés telephelyünkön is átvehető.

Az online vásárlás esetén gyakran felmerülő probléma, miszerint a megvásárolt áru készlethiány miatt nem kerül kiszállításra, vagy cseretermékeket küldenek/ajánlanak helyette, mi viszont figyelünk arra, hogy ez ne forduljon elő.. Kutya- és macskaeledel rendelésedet úgy szállítjuk ki, ahogy azt állateledel boltunkban leadtad.
 
A kutya, macska egyre több helyen családtag, aki a legjobbat érdemli, így a gazdáik is olyan webshopot, vagy boltot keresnek, ahol ezt a minőséget megtalálják, lehetőleg jó áron. Vásárolj nálunk állateledelt, mert amellett, hogy nagykereskedésünkben valóban előnyös üzletet kötve töltheted fel áruházad polcait, az állatok számára legjobb eledelek közül válogathatsz, és így elégedett, visszatérő vásárlóvá teheti a gazdikat. Olcsó kutyatáp és macskaeledel kínálatunk első osztályú választékában megtalálható száraztáp, zacskós, dobozos és alutasakos kiszerelésű kutya- és macskakaja is.
 
A Friskies Cat Multipack Halas (lazac + tonhal) és Húsos (csirke + marhahús) válogatásai felnőtt macskáknak készített, prémium érzetű nedves macskatápok elengedhetetlenek, ha valaki az ínyenc cicák tulajdonosait szeretné kiszolgálni. Jó választás lehet még a szintén alutasakos Purina Felix Fantastic Duo Halas és Házias cicatáp válogatása aszpikban, amikkel még tovább bővítheted cicakaja kínálatát.
Ha a cica inkább a száraz eledelt kedveli, a Friskies Dry Cat csirke + zöldség, vagy hús + csirke + zöldség válogatása olyan macska száraztáp, ami macskáknak és gazdiknak is egyaránt kedvenc cicaeledele lehet.
 
A kutyatápok sem maradhatnak le a polcokról. A Friskies Kutya báránnyal és sárgarépával, csirkével és sárgarépával, valamint marhahússal és burgonyával, szószban a nedves kutyatáp márkák kínálatát erősíti. Fontos, hogy a legkisebbekre is gondoljunk: jó választás lehet a junior kutyatáp fajták közül a Friskies Junior csirkével és sárgarépával, szószban.
Ha inkább száraztápot szeretnél biztosítani a kutyáknak, a Purina Darling termékek közül megtalálja a Darling Dry Dog marhahús+zöldség és szárnyas zöldség változatokat is. Kutyatáp rendelésedet olcsón, és mindössze néhány kattintással elintézheted webáruházunkban.