{ }

Ásványvíz nagykereskedés Budapesten

Olyan ásványvíz nagyker vagyunk, amelyben a szénsavas és szénsavmentes ásványvíz mellett ízesített vizet is vásárolhatsz. Kínálatunkban megtalálható a Jana, San Benedetto, Natur Aqua, Nestlé Aquarell, Theodora, Vöslauer és még sok más márka választéka.
Fedezd fel teljes kínálatunkat, és töltsd fel árukészletedet online, fantasztikus árakon, Budapesten és környékén házhozszállítással!

A vállalkozásunk budapesti ital nagykereskedése pompás választást tud biztosítani minden olyan üzletnek vagy vásárlónak, aki ásványvíz rendelési lehetőségeket keres. Cégünk kezdetekben leginkább a Power italokra koncentrált, de ma már ásványvíz nagykereskedésként is működünk Budapesten.

Nézd meg webshopunkat, hogy milyen ásványvíz márkákat szerezhetsz be nagyker árakon, és rendeld meg tőlünk mindazt, amire szükséged van! Az ásványvizes üvegek nélkülözhetetlen elemei minden üzlet polcainak, mivel szinte minden fogyasztó számára értéket képez valamelyik ásványvíz márka. Emellett a különféle ízesített ásványvíz márkák külön kis izgalmat tudnak belecsempészni ezekbe az italokba, így olyan termékeket is rendelhetsz tőlünk, amelyek valahol a cukros üdítőitalok és a „natúr” ásványvizek között helyezkednek el.

Az Online Bevásárlás nagyker webshopján keresztül Vöslauer rendelésedet is elintézheted. Az Apenta ízesített ásványvizei több ízben is le tudják nyűgözni azokat, akik egy kis gyümölcsös zamatot is szeretnének élvezni egy ásványvíz elfogyasztása közben. Ital nagykerünk termékei közül ezek az ásványvizek különösen nagy választékot tudnak biztosítani az ízesített vizek terén, mivel különböző ízeket választhatsz Apenta rendelésnél. Ráadásul az új Apenta + Relax, Focus, és Antiox ásványvizek még magasabb vitamin tartalommal rendelkeznek, így az egészségtudatos fogyasztók is örömükre lelhetnek.

Nagyker webáruházunkban a Bükk Aqua ásványvíz is megtalálható, mind erősen szénsavas, „dús” változatban, mind szénsavmentesen. Ezenfelül Jana víz rendelésre is lesz lehetőséged. A Jana ásványvíznek többféle ízesítését is megtalálhatod a weboldalunkon: citrom-limetta, eper-guava, kék és vörös áfonya. Budapesti nagykereskedésünkben a feltűnő dizájnnal rendelkező Kopjary víz is beszerezhető. Gyerekek számára pedig a Kubu Water ízesített víz nagy élményt nyújthat színes kiszerelésével.

Amennyiben San Benedetto ásványvíz nagykereskedés után kutattál eddig, akkor tovább nem is kell keresned! Ha pedig azt sem tudtad, hogy a San Benedetto Zero hol kapható, akkor tőlünk meg tudod rendelni ezt a cukormentes ízesített ásványvizet. Szentkirályi ásványvíz rendelésedet is elintézheted a nagyker webshopunkon keresztül, mivel cégünk szentkirályi ásványvíz nagykereskedésként is működik. Rendeld meg tőlünk a különböző ízekben kapható Szentkirályi Limonádékat is!

Ásványvíz márkáink mellett számos más termékkategória közül is válogathatsz, így kényelmesen, egy helyről töltheted fel az árukészletedet fantasztikus áron.