{ }

Édesség nagyker Budapesten

Az Online Bevásárlás édesség nagyker kínálatában közel 200 termékből válogathatsz, például keksz, müzli- és zabszelet, cukorka, rágógumi vagy piskóta. Termékeink között megtalálható a Haribo, Orbit, Halls, Cerbona, Győri Édes, Nestlé, Ferrero és még sok más márka választéka.

Fedezd fel kínálatunkat, és töltsd fel árukészleted online, kedvező árakon, Budapest területén házhozszállítással!


Az online vásárlás esetén gyakran felmerülő probléma, miszerint a megvásárolt áru készlethiány miatt nem kerül kiszállításra, vagy cseretermékeket küldenek/ajánlanak helyette. Mi figyelünk arra, hogy ez ne fordulhasson elő. A megrendelt árut úgy szállítjuk ki, ahogy azt leadtad.
 
Budapesti édesség nagykerünkben a klasszikus cukorkákat is megtalálhatod. Cégünk nyalóka nagykereskedésében is találhat finomságokat: Süsü Kedvence cukormentes nyalóka, Burstin Bits pattogós cukorka, és persze Haribo gumicukor csomagokat is rendelhetsz nagyker áron. Ezen kívül olyan szopogatós cukorkákkal is tudunk szolgálni, amelyek mind étkezés után, mind torokfájásra remek választásnak bizonyulnak. Vásárolj tőlünk Mentos, Halls és Negro cukorkákat nagy tételben! Emellett szőlőcukor és rágógumi rendelésedet is leadhatod nálunk. Mint láthatod, cégünk cukorka nagykereskedésként is bőséges választékot tud nyújtani Budapesten!
A különleges étrenddel rendelkező fogyasztók számára is tudunk biztosítani finomságokat. Gluténmentes édesség rendelésre is van lehetőség az édesség nagykereskedésünkben: nézz szét Cerbona gluténmentes müzliszelet áraink között, és rendelj többféle ízesítést is nagy tételben! Ezen kívül Gullon diabetikus kekszeket is találhatsz kínálatunkban. Alacsony cukortartalmuknak és glikémiás indexüknek köszönhetően cukorbetegek is gond nélkül fogyaszthatják diétájuk részeként, de akár más egészségtudatos fogyasztókat is elcsábíthatnak. Az alacsony cukortartalomtól függetlenül ugyanolyan finom ízük van ezeknek a diabetikus termékeknek, mint bármely másik keksznek az édesség nagykereskedésünk választékában.
Mivel a vállalkozásunk keksz nagykerként is működik, a különböző nápolyiktól kezdve az Oreo keksz rendelésig több terméknek is megnézheted a nagykereskedelmi árát. A Pilóta és Győri Édes kekszek is csak arra várnak, hogy a polcra kerülhessenek! Nagyker webshopunkban a Belvita Jó Reggelt kekszek, és a Dörmi Kismackók árait is megnézheted.
 
Csokoládé és édesség márkáink mellett számos más termékkategória közül is válogathatsz, így kényelmesen, egy helyről töltheted fel árukészleted, fantasztikus áron.