RÓLUNK


Kizárólagos magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő cég vagyunk. Vállalatunknak két szakmai tulajdonosa van 50-50% részarányban.
 
Cégünk Budapest és Pest megyében működik. Élelmiszer és Ital nagykereskedelemmel foglalkozunk, de most nyitunk az Alkoholos termékek és a napi felhasználású vegyiáruk felé is.
Munkánkat 10 értékesítési képviselő és 1 telefonos értékesítő segíti. Képviselőink rendszeresen meghatározott földrajzi területen veszik fel a rendeléseiket, végzik szolgáltatásukat. A felvett rendeléseket 48 órás szállítással szállítjuk ki vevőpartnereink részére. 3600 regisztrált partnerünk van, akik közül rendszeresen a 75%-a rendel. Partnereink között megtalálhatók a hagyományos élelmiszerboltok, dohányboltok, pékségek, zöldségboltok, székházak, kórházak, strandok, munkahelyek, kifőzdék, vendéglátó egységek, a HoReCa teljes szegmense, a fitness termek jelentős, több, mint 80%-a beleértve a legnagyobb hálózatokat is, játszóházak, iskolák, egyetemek, főiskolák, gyógyszertárak, irodaházak és nagykereskedelmi egységek. Látható, hogy partner típusaink között minden szegmens fellelhető.
 
Fő termékeink között megtalálható a Power Fruit és az Absolute Live sportitalok, amelyeknek Budapest és Pest megyében kizárólagos forgalmazói vagyunk. Termék palettánk több, mint 1500 terméket tartalmaz és folyamatosan bővítjük. Igyekszünk a vevőpartnereinket a legteljesebb körűen kiszolgálni. Termékeink között a legnagyobb gyártók termékei ugyanúgy megtalálhatók, mint a kiváló minőségű, de annyira nem reklámozott termékek is. A különböző konyhák részére pl. tudunk az igényeiknek megfelelő kiszerelésben, jó áron fűszereket is biztosítani.
 
A közelmúltban elkezdtük a saját márkás termékek gyártatását és  forgalmazását is. Ilyen termékünk a Power Protein Sport Bar 6 ízben, kiváló minőségben és ízvilágban, avagy a kizárólagos forgalmazási joggal a Breamore Croissant termékek forgalmazása is. A jövőben is célunk, hogy vevőpartnereink részére kiváló minőségű, a piaci igényeket kielégítő, sajátmárkás termékek gyártatásával és forgalmazásával járuljunk hozzá a profitjuk növeléséhez.
 
Azon iskolák számára, ahol 14-éven aluli gyermekek tanulnak igyekszünk olyan speciális, NETA mentes termékekből ajánlatot adni, amely lefedi az igényeket.
Szállításunk, már 20.000 Ft  Nettó értéket elérő rendelés esetén a kiszállítást elvégzi. Azon vevő partnereink számára, akik vállalják, hogy a rendelésben felvett termékekért személyesen bejönnek, azok részére a számla végösszegéből 3% kedvezményt biztosítunk.
 
Vevőpartnereink részére kedvező fizetési lehetőséget tudunk biztosítani, ha a megfelelő követelményeknek megfelel.
 
Beszállító partnereink részére lehetőséget biztosítunk a legújabb termékeik piaci elfogadottságának vizsgálatára.
 
Az összes többi nagykertől igyekszünk magunkat a szolgáltatás minőségében megkülönböztetni. Legfőbb erősségünket a munkatársaink jelentik. Képviselőink nem csak egyszerűen rendelést vesznek fel, hanem egyben tanácsot is adnak az értékesítés hatékonyságának növelése érdekében, szükség szerűen merchandising feladatokat is ellátnak. Képviselőink rendszeresen oktatásban részesülnek, ahol igyekszünk a legmodernebb ismereteket átadni.
 
Vállalatunk az értékesítés elősegítése céljából saját hűtőrendszert és minőségi, fa polcokat biztosít azok számára, akik az előírt elvárásoknak meg tudnak felelni. A piacon több száz saját berendezéssel és kb. ugyanannyi a beszállítók által részünkre biztosított, és általunk kihelyezett hűtőkkel rendelkezünk. Most nyílt lehetőségünk, hogy az általunk kiszolgált vevőink részére a Coca-Cola termékek kihelyezésére is tudunk hűtőket biztosítani a Coca-Cola HBC-n keresztül.
 
A képviselői boltlátogatásokon kívül rendelést tudunk felvenni a webáruházunkon keresztül, illetve az egyéni rendeléseket a kiskereskedelmi raktárunkból (kartonos, fóliás rendelés esetén) személyesen is kiszolgáljuk.
 
Nagyon szeretnénk a fentiek ismeretében, ha Önt, Önöket is vevőpartnereink között tudhatnánk.
 
Üdvözlettel:
 
Power Life Team csapata